Видео

По повод Патрониот празник на ООУ “Кочо Рацин”, со мото „Поттикни еднаквост-биди човек, се одржа средба-работилница со ОУ “Дитуриа”, во рамките на проектот: МИО

„БИДИ ЧОВЕК- ПОТТИКНИ ЕДНАКВОСТ“

Витан Ѓорѓиев IX-a

 

Априлијада 2021 Vа

 

Работилница на тема: Екологија

изработена од: 4а одделние
ментори: Габриела Петрова Апостолоска и Радмила Страшевска Ристиќ

Линк до видео

Павле Милошевски 8а

Ема Бојаџиевска 8а

Ива Влахчева 9в

Исак Љубенски 8а

Бојан Стојковски 9в

ООУ„Кочо Рацин“ Хор

V в одделение

Освоено ПРВО место – наставник Наташа Д. Митрова

КОРОНА ВИРУС – 7 начини да се спречиме од ширење на вирусот ( Обука за спасување од пожар)

Превентива и заштита од непогоди ( Обука за спасување од пожар)

Државен натпревар на оркестар

Освоено ПРВО место – наставник Наташа Д. Митрова

ООУ „КОЧО РАЦИН“ во Маврово

ООУ „КОЧО РАЦИН“ гостин во детската емисија „Ѕвон“

Прв школски ден 2018/2019

Регионален натпревар по хорско пеење

Филм за ООУ „КОЧО РАЦИН“ – СКОПЈЕ